Gtechniq Accredited

Hos Bachs Bilpleje er vi Gtechniq Accredited. Vi er trænet og certificeret til at installere og opfylde Gtechniqs garantikrav. Kun Accredited bilpleje centre har mulighed for at installere Crystal Serum Ultra med en 9 Års Garanteret beskyttelse af din investering.

10h Lak Beskyttelse

Crystal Serum Ultra er et ægte nano coating, som består af blot af 7 nm. 

Crystal Serum Ultra er den bedste beskyttelse du kan få, som gør at din bil holder sin glans og ser ny ud, og forlænger levetiden af din lakerings perfekte finish.

Beskyttelse & Fordele

Det 10h hårde top lag, sammen med den blødere 7h basis lag, giver en forbedret beskyttelse imod vaskeridser, i forhold til traditionelle Ceramic Coatings på 9h. Crystal Serum Ultra kan modstå selv the stærkeste vaske kemikaler og fugleklatter.

En anden fordel ved at have et blødere basis lag og hårdt top lag, er at Crystal Serum Ultra kan holde til ekstreme temperaturs ændringer, fra -40 grader celsius til +250 grader celsius.

2 Års EXO v4

Hvorfor Gtechniq EXO v4?

EXOv4 leverer en hård film, der gør vandpletter nemme at fjerne, giver stor modstand over for alle vaskekemikalier og kan hjælpe med at modstå mikromarring. Det giver en højglans, varm udseende, ekstrem hydrofobisk finish.

5 Års Ceramic Coating

Hvorfor Crystal Serum Light?

Crystal Serum Light er prosumerversionen af den verdensberømte Gtechniq Accredited Detailer only Crystal Serum – en belægning så hård, at hvis den anvendes forkert, kan den kun fjernes ved at bruge 1.500 sandpapir

9 Års Ceramic Coating

Hvorfor Crystal Serum Ultra?

Crystal Serum Ultra er den bedste beskyttelse du kan få, som holder din bils glans og får den til at se ud som ny, og forlænger levetiden af din lakerings perfekte finish.

 

Ofte stillede spørgsmål

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Harmonikaindhold

Gtechniq Ceramic Coating

Alle coating opgaver inkludere en fuld vask og tørring udvendigt af bilen, efterfulgt af en clay bar behandling, for at fjerne alt skidt og indgroet snavs som sidder på de udvendige overflader. Polering af bilens udvendige overflader udføres for at fjerne vaskeridser, og for at sikre en ordenlig installation af Gtechniq Ceramic Coating. 
* Alle coating opgaver inkludere en Opfriskende Polering.

Lille bil er defineret som mikrobiler og lignende. (blandet andet VW UP, Polo, Fiesta)
Stor bil er defineret som sedan, stationcar og lignende. (blandt andet, Ford Mondeo, BMW 3 Serie Touring

EXO v4

2 Års beskyttelse
kr 4695
 •  

Crystal Serum Light

5 Års beskyttelse
kr 5195
 •  
Popular

Crystal Serum Ultra

9 Års beskyttelse
kr 8495
 •  

Gtechniq C5 Wheel Coating

Gtechniq Wheel Coating er designet til at beskyttelse dine fælge imod de hårde vejrforhold, skidt og bremsestøv. Dette gør dem meget nemme at gøre rene, og ligne ny. C5 har en forventet levetid på 1 – 2 år, afhængigt af brug.

Fælgets Forside

Pris for 4 fælge
kr 895
 • Service'en inkludere:
  Rengøring og mindre polering af fælgene for at opnå en ordenlig installation af C5 Wheel Coating.

Hele Fælget

Pris for 4 fælge
kr 1695
 • Service'en inkludere:
  Fjernelse af hjul fra bilen, for at sikre en ordenlig rengøring og en mindre polering for at sikre en ordenlig installation.

  Hjulene vil herefter blive geninstalleret og spændt med moment til bilens specifikationer.
Popular

Caliper Coating

Pris for 4 caliper
kr 395
 • Service'en tilbydes kun ved coating af hele fælget.Gtechniq G1 Smart Glass

Gtechniq G1 Smart Glass giver 1 – 2 års beskyttelse, som forbedre udsyn igennem ruder i regnvejr, som hjælper til at gøre kørslen mere sikker. Gør at is, insekter, harpisk m.m. er nemt at fjerne.

Forrude

kr 495
 • Service inkludere rengøring og forbedredelse til installation af G1 Glass coating.

  Coating påføres kun på udvendigt glass.
Popular

Alle Ruder

kr 1195
 • Service inkludere rengøring og forbedredelse til installation af G1 Glass coating.

  Coating påføres kun på udvendigt glass.