Ford Focus – Lakrens & Indvendig Rengøring

Træt af at vaske din bil ofte? ??

Ikke tiden til at købe en ny bil, men du vil gerne have følelsen af en NY bil? ??

Denne 3 år gamle Ford Focus føles som ny igen, og er beskyttet i 12 måneder! ??

Kig igennem billederne, og se den vilde forvandling som denne Ford Focus gennemgik.

Stop med at spilde tiden, og book en tid, til dit kæreste eje! ??

BMW i3 – Lakrens & Indvendig Rengøring

?? Vidste du at din bil kan være en bakterie bombe? ??
I dette tilfælde var det ihvertfald meget veltrængt, som det ses på den BLÅ klud, er ruderne mildest talt beskidte.

Bemærk venligst, dette var en, altså EN siderude.

Hvordan blev det rengjort? ??
Der blev brugt damprens i alle afkroge, hvorefter der blev brugt Gtechniq Tri-Clean, som aktivt går ind og slår bakterier ihjel.

Denne bil har været brugt som pendler bil, som også betyder at personen har brugt masser af timer, i denne kabine.

Vi bekymrer os konstant om at vaske fingre, og undgå at blive syge, men hvis bilen en bakterie bombe, er der øget risiko for sygdom.

Grundet mit erhverv, og de oplevelser som jeg har gjort mig igennem tiden, er dette ikke et usædvanligt syn, jeg tror de fleste vil blive overrasket over hvor beskidt deres rat er.

Første gang jeg gjorde det på en af mine tidligere biler, var jeg mildest talt i chok, og har lige siden den dag, ALTID vasket fingre inden jeg skulle røre noget som helst andet, der havde den mindste antydning af mad at gøre.

Pontiac Solstice – Restaurerings Polering

At vælge den rette mand til opgaven

Er en meget svær opgave for os alle sammen når man skal have noget udført, uanset om dette er bageren som skal laves lille Magnus fødselsdagskage på 7 år, tømrer arbejde eller personen som skal få bilen til at se ud som ny igen.

I dette tilfælde havde ejeren af denne Pontiac Solstice været forbi et andet bilpleje center (som jeg bestemt ikke vil hænge ud ved navn eller lokation!), som bestemt ikke havde udført opgaven til kundens ønske.

Bilen havde stået inde i en lade, som desværre var gået ild i. Dette gjorde at bilen lugtede af røg inde i kabinen og bagagerummet, og at de udvendige dele havde fået sod, og lakskader i form af finere ridser og dybere ridser.

Disse før billedere er den stand, som jeg fik bilen i, og er efter at et andet bilpleje center har allerede været igang med at polere, og rengøre bilen.

Bilen stank rent ud sagt af en perfume bombe uden lige, som ikke rigtigt havde fjernet røg lugten men mere skjult den. Kalechen var meget beskidt og plettet over det hele, og lakken havde massere af finere og dybere ridser, samt såkaldte Hologrammer, som kommer ved ukorrekt polering, eller mangel på at polere færdigt. Da jeg fjernede sæderne, kunne man også se at de ikke havde været ude, selvom de var blevet bedt om det, og havde endda efterfølgende sagt de havde gjort det. (Der var beskidt under sædet)

Hvad gjorde jeg for at rette op på dette?

Bilen blev grundigt inspiceret indvendigt og udvendigt, for at komme med en slag plan, efter at have lavet et test stykke på lakken, besluttede jeg mig hurtigt for at der skulle noget meget grov polermiddel til, for at fjerne så mange af de dybere ridser som muligt, og herefter afslutte med et fin polermiddel, for at opnå den lækre glans, som vi alle gerne vil have.

Kalechen blev gjort ren i 2 stadier, for at fjerne alle de plamager som var rundt omkring, samt det skidt som sad fast på overfladen. Herefter blev hele bilen dækket af, med undtagelse af kalechen, så kalechen kunne få Gtechniqs Smart Fabric coating.

Denne Smart Fabric Coating, gør at bilen afviser vand og skidt, som gør at kalechen holder sig ren i længere tid, og er nemmere at gøre ren.

Sæderne blev pillet ud af kabinen, så alle overflader både på sæderne men også i kabinen kunne rengøres ordenligt. Dette blev gjort over flere omgange med rengøringsmidler og damprens, og blev afsluttet med Ozon generator som fjernede de sidste lugte på et molekylært niveau.

Alle stof overflader i kabinen blev behandlet med Gtechniq Smart Fabric. Læder sæderne og dørsider blev behandlet med Gtechniq Leather Guard, og alle vinyl/plastik overflader indvendigt med behandlet med Gtechniq Matte Dash.

Kunden fik også et Gtechniq Vedligeholses kit med på husets regning, da jeg vlle gå den ekstra mill, for at sikre at kunden ville få en rigtig god oplevelse ovenpå den dårlige.

Kundens udtryk da han så den for første gang efter behandlingen sagde alt, og det brede smil som kunderne får frem, når de har fået udført et lækker stykke arbejde, er grunden til jeg elsker mit arbejde.

Uanset hvor lang, hård og træls en opgave kan være, bliver man så tilfreds og så glad, når man ser det smil komme frem.

Ford Transit – Lakrens & Beskyttelse

Denne Ford Transit havde set bedre for at sige det pænt, chaufføren af denne bil går meget op i interiøret ikke flyder med diverse skidt og ragelse, og har altid kørt med et sædeovertræk.

Eftersom at det er en entreprenør bil, er det uungåeligt at bilen ikke bliver beskidt, og til sidst måtte han erkende at den trængte til en tur hos mig. Under sædeovertrækket, så sædet overraskende nyt ud, og havde minimalt med skidt på sig.

Alle plastik overflader inde i bilen, fik en tur med damprenseren, da der var mange kroge og det er en rigtig god metode til at fjerne en masse skidt med, og lige netop til sådan en opgave her, er en damprenser din bedste ven.

Udvendigt blev den grundigt vasket, hvor den fik et lækkert Snowfoam dækkende lag, det kan godt være det er en varebil som bliver brugt de mest beskidte steder, men kærlighed får den hos mig.

Efter den grundige vask, blev jeg meget overrasket over det lag af flyverust som gav sig til kende, da jeg sprøjtede flyverust fjerner på, jeg har lagt en masse billedere ind i netop dette album, da jeg syntes det var helt vildt.

Efter det blev skyllet af, fik den en tur med tjære fjerner, og clay bar. Nu var lakken atter ren igen, og fortjente derfor selvfølgelig også en god beskyttelse, som bestod i Fusso Soft99 som er en lakforsegler fra Japan, som giver en ekstrem glat overflade, og giver en dejlig vandafvisende effekt.

Toyota Corolla Verso – Lakrens & Beskyttelse

Denne Toyota Corolla Verso havde haft et mindre uheld med en fuld passager, og måtte derfor erkende at da denne passager havde smidt ”suppen”, måtte den have en god tur.

Først og fremmest trak jeg nogle nitril handsker på, da jeg ikke ønsker at udsætte hverken mig selv for disse bakterier, og heller ikke at sprede dem rundt i resten af bilen. Alle måtter taget ud af bilen, og specielt eftersom den på bagsædet havde ”suppe” på sig.

De blev herefter disinficeret med damprens, og All Purpose Cleaner, damprensen dræber bakterier men i dette tilfælde var der stadigvæk skidt tilbage, og der blev APC’en brugt til at løfte og løsne skidtet fra måtterne.

Samme process blev brugt på resten af interiøret, ikke fordi passageren havde ramt disse dele, men af ren og skær sikkerhed, samt at bilens interiør trængte til en tur.

Efter at læderet havde fået en god rens, blev det også beskyttet med Leather Coating fra Gyen, de blev dejligt lækre at se på og røre ved igen.

Bilens lak trængte til en lakrens, der var tjære, flyverust og andet godt snavs som var indgroet i lakken. Bilen blev smurt godt ind i Snowfoam, og renset grundigt i diverse kroge, og fik herefter påført Flyverust & Tjærefjerner, samt en god behandling med en Clay Bar, som tager de sidste elementer som ikke er baseret på de andre produkter.

En Clay Bar kan godt tage både Flyverust og Tjære rester, dog tager dette meget længere tid, og er efter min mening ikke en korrekt måde at fjerne disse på. En Clay Bar er en slags modeller voks, som samler skidt op, den måde at den samler skidt op ved, er at den er lidt ”grov” i det, en Clay Bar efterlader selvfølgelig ikke ridser, men hvis man kiggede i lakken, med en zoom, ville man kunne se en forskel.

Behandlingen blev afsluttet med en god Paste Wax fra Meguiars og nu er bilen atter flot og beskyttet igen!