50K Detail

kr.50,000.00

50K Detail er for den virkelig passionerede og kræsne person, som kræver det bedste ud af sin bil, det er personen som går op i at hver skrue og reservedel er originale på sin bil. Vi har sammensat 50K Detail af den ultimative pakke, som kommer rundt om hele bilen, efter denne behandling vil bilen fremstå som næsten ny igen.

Først hæves bilen op på en lift, for at få den bedst tænkelig adgang til undervognen. Undervognen skummes ind i snowfoam, som løsner skidtet og gøres grundigt ren med vaskehandsker og bløde børste. Undervognen skylles herefter af, og processen med at fjerne uønsket tjære, flyverust og anden form for skidt som ikke blev fjernet under den grundige vask. Efter at undervognen igen er blevet skyllet af, sænkes bilen ned hvor motorrums rengøringen begyndes.

Motorrums rengøring består i grove træk af den samme process som undervognen. Når denne process er afsluttet kan vi påbegynde vask og rens af lakken. Afhængigt af skidt og årstid, vil der her bruges en såkaldt traffik film fjerner, som fjerner den hinde på bilen og ruder, som giver en fedtet effekt. Efter dette, påføres snowfoam som løsner skidt på lakken, samt kroge, og bliver på passeligt vis rengjort i de afkroge hvor vores vaskehandske ikke kan komme ind, med en lækker blød børste. Dette gøres foreksempel ved logo’erne, kølergrill, sidespejl og andre samlinger samt kroge.

Restaurerings Polering er for den person, som vil opnå at deres bil står som et suttet bolsje. Dette er bestemt ikke en pakke for enhver, i og med at denne process tager over 40 timer. Denne process tager lang tid, men man opnår også derved et rigtig lækkert resultat, som vil gøre enhver misundelig, og dig rigtig tilfreds med netop din bil. Vi anbefaler at man samtidig med denne polering, får givet bilen en 2 og/eller 3 lags coating, for at beskytte lakken efterfølgende. Hvis man ønsker at holde det mere old school, og foretrækker voks, har vi også en rigtig lækker voks fra Swissvax under navnet Crystal Rock, som giver en rigtig lækker dybde, glans og vand prellende effekt.

En Restaurerings Polering består af følgende:

Bilen rengøres grundigt i falserne, hvor eventuelt hulrums beskyttelse som måtte været på lakerede overflader fjernes, samt tjære. Fælgene gøres rene, hvorefter bilens lak bliver påført med snowfoam. Snowfoam’en går ind og løsner diverse skidt som ligger i overfladen af lakken, og bliver efterfulgt med en meget på passelig vask af lakken.

Efter at bilen er blevet gjort ren, påføres flyverust fjerner og tjære fjerner, samt bliver lakken kørt efter med en clay bar (dette tager det sidste skidt, som måtte sidde fast på lakken).

Herefter bliver bilens lak poleret i et grovere stadie som fjerner stort set alle vaskeridserne og nogle dybere ridser, og efterfulgt af en finere polering, som opnår en højere glans og pænere finish.

Dette afsluttes efter kundes ønske med lakforsegler, voks eller coating.

Coating påføres kun hvis kunden har bestilt coating, og har en mer pris på 1995,-

 

  • Gtechniq Smart Fabric
  • Gtechniq Crystal Serum Light/Ultra + Exo V4
  • Gtechniq G1 ClearVision
  • Gtechniq C5 Wheel Armour
  • Gtechniq C4 Trim Restorer
0

Din varekurv