OM OS

14

Hvem & hvad er Bach Detailing?

Bach Detailing blev grundlagt i 2016, og er grundlagt af mig, Simon Bach. Jeg startede ud som de fleste med af pleje deres egen bil, og i mange år gik jeg altid med fornemmelse af der måtte være noget derud som rent faktisk virkede rigtig godt, og endelig ramte jeg hovedet på sømmet i slutningen af 2015. Det var her det virkelig gik op for mig, hvor stor en fornøjelse det kunne være at detaile biler.

Lige siden har det taget om sig, og hver gang jeg ser en ny udfordring, glæder jeg mig til at komme igang med den, det er ikke længere en hobby, dette er en passion. Jeg går meget højt i detaljerne og håber du/i bliver rigtig glade for min service.

Bach Detailing blev grundlagt med den hensigt at være mobil, dette betyder for kunden at jeg kommer ud til dem og detailer deres bil, eller ved Bach Detailings lokation, hvis dette hellere ønskes. Jeg bruger megen tid på at uddanne mig selv indenfor detailing, samt at bruge de nyeste og bedste produkter som er på markedet, for at opnå den bedste kvalitet for kunden.