Hvad er Polering?

En Polering består af at man bruger en form for Polermiddel (groft eller fint), som påføres lakken med enten en Polerpude eller Mikrofiber klud, og køres over Lakken. Der findes to slags metoder til at Polere en bil, med hånd og maskine. Maskinen giver et ens resultat, såfremt at man ikke ændrer omdrejninger eller trykket på maskinen, og giver i langt de fleste tilfælde et bedre slut resultat. Hvor metoden i hånden er meget svært at mestre, og tager meget længere tid, end ved brug af en Polermaskine.


Bevar lakken, og giv den ny glans

Ved Polering fjernes et meget tyndt lag af bilens Lak, på langt de fleste biler arbejder man med såkaldt Klarlak, som er et beskyttende lag der ligger ovenpå bilens farve, og det er som regel her at alle vaskeridser og ridser ligger, på ældre biler og i sjældne tilfælde nyere biler, er der en såkaldt 1 lags Lak, hvor der ikke er klarlak i, dette betyder også at der kommer bilens farve af, når man Polerer.


Bilens Lak består af et meget tyndt lag grunder, farve og klarlak, dette lag af maling består typisk af 150-200 my/micron (µ) (1 my = 1/1000 mm), og under en Polering fjernes et meget tyndt lag af Lakken, typisk 5-10 my. Dette betyder desværre også, at dette ikke kan fortsætte til uendelighed, og det er netop derfor det er meget vigtigt at vælge den korrekte Polering og i tilfælde af man ønsker en Professionel til at udføre opgaven, vigtigt at den Professionelle fagmand, er den rigtige til at udføre opgaven.


Undgå ”for” billig Polering

Polering af en bil er et håndværk, og er meget tidskrævende, derfor anbefales det uanset hvilket bilpleje center eller person man vælger, at undersøge om prisen er overens med slut resultatet.

Hos Bachs Bilpleje giver jeg mig rigtig god tid, til at undersøge bilen, inden den Poleres, til at finde den optimale fremgangs metode. Nedenunder har jeg angivet nogle cirka tider til de enkelte Poleringer, som giver et finger peg af, hvor lang tid sådan en opgave tager.

50k Detail

Behandlingstid: 100+ Timer
Dette er pakken til personen som ikke kan nøjes med det næst bedste.
I denne pakke, går bilen igennem en ekstrem dybdegående og grundig rengøring, som de fleste biler aldrig kommer til.

De forskellige trin i denne pakke afhænger meget af kundens ønsker, samt hvilken bil der tale om.
Alle tænkelige overflader som man kan komme i nærheden af, bliver gjort ren det vil sige alt ligefra undervogn, til motorrum og lakken.

Undervognen & Motorrum vil blive gjort grundig ren, med de nødvendige redskaber, hvor alle lakerede overflader gøres så rene, de ser ud som da de forlod fabrikken, alle plastik afdækninger gøres rene og hvis muligt poleres overflader i undervognen også, dette inkludere selvfølgelig også udstødningen, hvis den kan poleres.

Interiøret og Kalechen (hvis cabriolet) gøres grundigt ren med de korrekte redskaber, og rengøringsmidler som passer til de specifikke materialer.

Bilens lak gennemgår en meget grundig inspektion, hvor lakerings tykkelse bliver målt, og eventuelle problem områder gøres opmærksom på. Herefter gennemgår lakken en grundig polering, som starter ud med et grovere polermiddel, efterfulgt af en grundig vask for at fjerne polerstøv, og gennemgår herefter en finere polering, som virkelig får lakken til at stå frem. Denne type polering variere rigtig meget, da det afhænger af bilens stand, og kan derfor i nogle tilfælde være nødvendigt at starte med vådslibning af lakken, inden en polering, eller i enkelte områder.

Efter denne grundige rengøring, gøres alle overflader klar til at blive beskyttet, dette gøres med materiale specifikke Coatings, for at låse den lækre finish inde, i rigtig mange år frem.
Book Nu