Udvendig Rengøring & Polering

Lakrens & Beskyttelse - Fra 1495 kr

Skal bil være ren og beskyttet, og have følelsen af at en Professionel, har udført opgaven? Bilen vaskes grundigt med skånsomme produkter og 2 spande systemet, for at undgå ridser. Fælge, dæk og hjulkasser gøres grundigt rene, hvorefter dæk får lagt en dressing på, som får den til at se ud som nye. Lakken rengøres for tjære, flyverust og andet indgroet skidt med Clay Bar, flyverust & tjærefjerner. Dør falser gøres & udvendige ruder gøres grundigt rene. Behandlingen afsluttes med lakforsegler.

1
Opfriskende Polering - Fra 2995 kr

Bilen vaskes grundigt, indgroet snavs, deriblandt tjære og flyverust fjernes. Bilen poleres op i et trin, til lakken fremstår flot, glansfuld og glat. Denne behandling afsluttes med lakforsegler, for at beskytte lakken.

2
Premium Polering - Fra 4495 kr

Bilen vaskes grundigt, indgroet snavs, deriblandt tjære og flyverust fjernes. Bilen poleres op i 2 trin, for at opnå en dybdegående polering, som opnår en lækker dybde og glans. Denne behandling afsluttes med lakforsegler eller voks, efter kundes ønske.

3
Restaurerings Polering - Fra 6995 kr

Bilen vaskes grundigt, indgroet snavs, deriblandt tjære og flyverust fjernes. Bilen poleres op i 3 trin, for at fjerne dybere ridser som forefindes på mange biler (fx. tilfældige dybere ridser, fugle klatter som er ætset i lakken, sliberidser og hologrammer). Bachs Polering er perfekt til lakken som ser træt og livløst ud, som fortjener en ekstra chance. Vi går efter perfektion i denne behandling, men grundet tykkelse af klarlak og eventuelle meget dybe ridser, vil dette ikke være muligt over alt på lakken, men typisk vil der være over 95% oprettelse i lakken. Denne behandling afsluttes med lakforsegler eller voks efter kundes ønske.

4

Indvendig Rengøring

Premium Rengøring - 1495 kr

Kabinen blæses igennem for at løsne snavs og skidt, efterfulgt af en god støvsugning. Plastik, vinyl og læder overflader rengøres derefter med damprens og beskyttes. Vinduer rengøres og tørres af, for perfekt udsyn. Denne behandling bruges der mere tid på, og anbefales hvis kabinen trænger til lidt mere, end det normale.

1
Bachs Rengøring - 2495 kr

Kabinen blæses igennem for at løsne snavs og skidt, efterfulgt af en god støvsugning. Plastik, vinyl, læder og himlen rengøres derefter med damprens og skånsomme produkter, hvorefter disse beskyttes. Vinduer rengøres og tørres af, for perfekt udsyn. Træoverflader, samt lakerede overflader poleres og beskyttes. Denne behandling bruges der langt mere tid på, og anbefales hvis kabinen trænger til lidt mere, end det normale.

2

Øvrigt Arbejde

Nyvogns Klargøring - Fra 1995 kr

Købet af en bil, er den næst største investering, vi som mennesker foretager sig, og derfor er det naturligt og ville beskytte sin investering. Biler som bliver leveret fra fabrikken, har en hård tur til deres destination, og grundet denne rejse fra blandt andet skib, tog og lastbiler, bliver disse beskidte og desværre sidder der sig alt fra flyverust til tjære. Bilen bliver rengjort med skånsomme produkter, hvorefter skidt og snavs fjernes, hvorefter den beskyttes ude og inde.

1
Sæderens - Fra 795 kr

Sæderne renses igennem med luft, støvsugning samt dampresning og andre skånsomme produkter, for at fjerne pletter, dårlige lugte og bakterier.

2
Motorrums Rengøring - Fra 595 kr

Motorrummet sprøjtes ind i affedter, derefter rengøres overflader med bløde børster, og spules ren. Denne behandling afsluttes med vinyl dressing, som får plastik overflader til at se ud som nye.

3
Glass Coating (Forrude) - Fra 495 kr

Forruden rengøres grundigt, hvorefter den påføres coating, som holder i 12 måneder eller 20.000 kilometer.

4
Glass Coating (Alle Ruder) - Fra 895 kr

Alle ruderne rengøres grundigt, hvorefter de påføres coating, som holder i 12 måneder eller 20.000 kilometer.

5
Polering af Rørhaler - Fra 295 kr

Rørhalerne rengøres, og indgroet snavs fjernes, som tjære, flyverust m.m. Rørhalerne poleres herefter, og afsluttes med beskyttelse.

6