Udvendig Polering

Budget Polering - 2395 kr

Bilen vaskes grundigt, indgroet snavs, deriblandt tjære og flyverust fjernes. Bilen poleres op i et trin, til lakken fremstår flot, glansfuld og glat. Denne behandling afsluttes med lakforsegler, for at beskytte lakken.

1
Luksus Polering - Fra 3995 kr

Bilen vaskes grundigt, indgroet snavs, deriblandt tjære og flyverust fjernes. Bilen poleres op i 2 trin, for at opnå en dybdegående polering, som opnår en lækker dybde og glans. Denne behandling afsluttes med lakforsegler eller voks, efter kundes ønske.

2
Bachs Polering - Fra 6995 kr

Bilen vaskes grundigt, indgroet snavs, deriblandt tjære og flyverust fjernes. Bilen poleres op i 3 trin, for at fjerne dybere ridser som forefindes på mange biler (fx. tilfældige dybere ridser, fugle klatter som er ætset i lakken, sliberidser og hologrammer). Bachs Polering er perfekt til lakken som ser træt og livløst ud, som fortjener en ekstra chance. Vi går efter perfektion i denne behandling, men grundet tykkelse af klarlak og eventuelle meget dybe ridser, vil dette ikke være muligt over alt på lakken, men typisk vil der være over 95% oprettelse i lakken. Denne behandling afsluttes med lakforsegler eller voks efter kundes ønske.

3

Indvendig Rengøring

Budget Rengøring - 995 kr

Kabinen blæses igennem for at løsne snavs og skidt, efterfulgt af en god støvsugning. Plastik, vinyl og læder overflader rengøres derefter med damprens og beskyttes. Vinduer rengøres og tørres af, for perfekt udsyn.

1
Luksus Rengøring - 1495 kr

Kabinen blæses igennem for at løsne snavs og skidt, efterfulgt af en god støvsugning. Plastik, vinyl og læder overflader rengøres derefter med damprens og beskyttes. Vinduer rengøres og tørres af, for perfekt udsyn. Denne behandling bruges der mere tid på, og anbefales hvis kabinen trænger til lidt mere, end det normale.

2
Bachs Rengøring - 2495 kr

Kabinen blæses igennem for at løsne snavs og skidt, efterfulgt af en god støvsugning. Plastik, vinyl, læder og himlen rengøres derefter med damprens og skånsomme produkter, hvorefter disse beskyttes. Vinduer rengøres og tørres af, for perfekt udsyn. Træoverflader, samt lakerede overflader poleres og beskyttes. Denne behandling bruges der langt mere tid på, og anbefales hvis kabinen trænger til lidt mere, end det normale.

3

Øvrigt Arbejde

Motorrums Rengøring - Fra 595 kr

Motorrummet sprøjtes ind i affedter, derefter rengøres overflader med bløde børster, og spules ren. Denne behandling afsluttes med vinyl dressing, som får plastik overflader til at se ud som nye.

1
Sæderens - Fra 795 kr

Sæderne renses igennem med luft, støvsugning samt dampresning og andre skånsomme produkter, for at fjerne pletter, dårlige lugte og bakterier.

2
Polering af Rørhaler - Fra 295 kr

Rørhalerne rengøres, og indgroet snavs fjernes, som tjære, flyverust m.m. Rørhalerne poleres herefter, og afsluttes med beskyttelse.

3
Glass Coating (Forrude) - Fra 495 kr

4
Glass Coating (Alle Ruder)

5