HVAD ER CERAMIC COATING?

Ceramic Coatings har revolutioneret måden du kan beskytte din bil på. Oprindeligt ville du vaske din bil og hver anden måned påføre et nyt lag voks eller lakforsegler for at bringe glansen tilbage og holde din klar lak beskyttet imod elementerne.

Dette var en arbejdskrævende aktivitet eller dyr service at købe regelmæssigt. Ceramic Coatings har skubbet grænserne til et nyt niveau, ved at levere et produkt som holder i flere år.

Ceramic Coatings er avancerede tværbindene flydende polymer, der binder til malingen på et molekylært niveau. Dette skaber et nyt permanent beskyttelseslag på din lak, lidt ligesom at tilføje et ekstra lag slidstærk klarlak ovenpå din nuværende lak.

Coatings er meget forskellige fra traditionelle lakforsegler og Carnauba vokse. Deres stærke nanopartikler gør de beskytter imod vaskeridser, mikroridser og kemikalier såsom kraftige affedtningsmidler. Coatings har også en meget hydrofobisk overflade, som gør at lakken holder sig ren i længere tid, er nem at gøre ren og ikke mindst at tørre efter.

Disse egenskaber er unikke til Ceramic Coatings, og man derved undgår besværet med at skulle genpåføre voks eller lakforsegler efter 3-6 måneder – Hvilket sparer tid og penge.

GTECHNIQ ACCREDITED INSTALLATØR

Den højeste ydeevne opstår, når ingeniør videnskab kombineres med dygtigt håndværk. Jeg anvender dette princip for at levere de ultimative Ceramic Coatings, til din værdifulde bil. Derfor er jeg, Simon Bach ejer af Bachs Bilpleje i Tommerup Certificeret installatør af Gtechniq Crystal Serum Ultra.

Udfyld denne form nedenunder og få et hurtig, og detaljeret tilbud