BMW F11 535D – Premium Polering & Gtechniq CSL


Kategori: Ceramic Coating, Premium Polering

Denne BMW havde rigtig mange dybere ridser på alle overflader, og jeg mistænker at dette er grundet rigtig mange vaskehals ture.

Kort sagt, det lignede bilen havde kørt igennem en hæk. For at kunne fjerne disse ridser, måtte jeg igang med det groveste polermiddel jeg har, Meguiars M100. Dette polermiddel er virkelig groft, og kan virkelig komme i bund med dybere ridser, og i dette tilfælde var det den perfekte kombination.

Ud fra min erfaring, er lige netop BMW F10/F11 ekstrem hårde i lakken, og gør også at det tager længere tid, at fjerne samme mængde ridser, som på en blødere lak, som en Suzuki Swift.

Jeg brugte cirka 20 timer på at grov polere bilen, og herefter blev den trukket udenfor, for at blive grundigt vasket igen. Dette skyldes at grovere polermidler giver rigtig meget polerstøv, som bedst kommer væk via en grundig vask, ydermere fjerner vasken også de olier som er i polermidlet.

Efter at bilen fik sin slut polering, hvor den virkelig gav sin glans til kende, blev lakken beskyttet med Gtechniq Crystal Serum Light, som holder i 5 år.