Mercedes Citan – Fjernelse af Folie

Denne Mercedes Citan skulle sælges, og der var rigtig mange klistermærker på bilen, og efter at ejeren havde forsøgt lidt selv, fandt han hurtigt ud af det var en større opgave.

Klistermærker eller folie for den sags skyld er ikke umuligt at fjerne, men uden de rette redskaber, kan det hurtigt blive en meget kedsommelig opgave.

Inden jeg begyndte at fjerne klistermærkerne, blev bilen givet en grundig vask, hvor jeg fjernede flyverust og tjære pletter.

Herefter blev de større klistermærker fjernet med brug af en varmepistol og fingrene. De mindre klistermærker kunne fjernes med et såkaldt ”Eraser Wheel” også kendt som Vanilje hjul, som monteres på en boremaskine.

Under klistermærkerne er lakken ikke falmet eller slidt ligeså meget, som resten af lakken, derfor blev lakken poleret hvor der havde siddet klistermærker, så der ikke var skygger af tekst.

Ford Transit Custom – Nyvogns Klargøring

Denne sprit nye Ford Transit Custom blev afhentet ved forhandleren og kørt direkte over for at blive grundig rengjort.

Når en forhandler sælger en bil til dig, sætter de ikke meget tid eller penge af til at gøre den rigtig lækker for dig. Dette betyder også at der er mange forbedringer at lave, såsom at få fjernet det sidste snavs, og poleret bilen.

Den blev let poleret, hvorefter den blev behandlet med Gtechniq Crystal Serum Light som holder i 5 år garanteret.

Udover at lakken blev behandlet, fik interiøret også en tur, hvor loft beklædning, sæder og andre stof overflader blev behandlet med Gtechniq Smart Fabric.

Alle ruderne blev behandlet med Gtechniq SmartVision for at øge sikkerheden for føreren, og give den lækre hydrofobiske effekt.

Ford Focus – Opfriskende Polering

Denne Ford Focus var en salgs bil fra en meget loyal kunde, som har kommet ved mig i en længere periode.

Den trængte til at få en lakrens, da der var diverse indgroet skidt i lakken, og da det var en sort bil som ikke havde været korrekt vasket, var der en del vaskeridser. Jeg har desværre ikke nogle før billedere, men efter billederne er der.

Opel Astra – Ridser

Denne opgave bestod i at fjerne nogle dybere ridser, som en hund havde lavet, da den havde hoppet op ad bilen.

Efter en vådslibning med sandpapir for at fjerne ridserne og en grundig polering kunne de ikke ses længere.

Chrysler 300C SRT8 – Opfriskende Polering

Denne Chrysler 300C SRT8 som uden tvivl er en lækker bil, som køre tæt på ligeså lækkert som en BMW 7 serie, men med den dejlige V8 rumlen som en Amerikaner bil har. Jeg fik endda æren af at afhente og levere bilen, og det var rent ud sagt en af de oplevelser man kan skrive af på listen, over ting inden man sætter træskoene.

Den fik en opfriskende polering, som denne lak tager ekstremt godt imod, og fjernede rigtig mange, hvis ikke alle vaskeridserne, grundet dens bløde lak.

Chrysler 300C SRT8 – Budget Polering

Chrysler 300C SRT8, alene navnet fortæller en at den her bil er en amerikaner skude af den anden verden. Brølet som den afgiver når man starter bilen, giver enhver en ekstra glæde, og forvandler en helt almindelig dag til en super dag. Den var utrolig lækker at arbejde på, og gav et fantastisk resultat i forhold til start punktet.