BMW F11 535D – Premium Polering & Gtechniq CSL

Denne BMW havde rigtig mange dybere ridser på alle overflader, og jeg mistænker at dette er grundet rigtig mange vaskehals ture.

Kort sagt, det lignede bilen havde kørt igennem en hæk. For at kunne fjerne disse ridser, måtte jeg igang med det groveste polermiddel jeg har, Meguiars M100. Dette polermiddel er virkelig groft, og kan virkelig komme i bund med dybere ridser, og i dette tilfælde var det den perfekte kombination.

Ud fra min erfaring, er lige netop BMW F10/F11 ekstrem hårde i lakken, og gør også at det tager længere tid, at fjerne samme mængde ridser, som på en blødere lak, som en Suzuki Swift.

Jeg brugte cirka 20 timer på at grov polere bilen, og herefter blev den trukket udenfor, for at blive grundigt vasket igen. Dette skyldes at grovere polermidler giver rigtig meget polerstøv, som bedst kommer væk via en grundig vask, ydermere fjerner vasken også de olier som er i polermidlet.

Efter at bilen fik sin slut polering, hvor den virkelig gav sin glans til kende, blev lakken beskyttet med Gtechniq Crystal Serum Light, som holder i 5 år.

Ford Sierra – Vask

Selvom sådan en Sierra ikke Ferrari, er det stadigvæk en bil som jeg er fantastisk glad for, jeg har selv haft en Ford Sierra fra 1990 og uden tvivl en af de sjoveste biler jeg nogensinde har haft.

Denne Ford Sierra har stået stille i omkring 10 års tid, og har i denne periode stået udenfor i skygge, som har gjort at der er kommet rigtig mange alger, og diverse sager som er begyndt at gro på den.

Bilen blev gjort groft ren, for at man ikke blev sat til med alger og lign når man skulle arbejde på den.

Jeg glæder mig til at se den på plader igen, så den kan blive poleret og se endnu pænere ud 

Renault Scenic – Indvendig Rengøring

Det er sjælendt at jeg siger en opgave er hygiejnisk, men det var lige præcis hvad denne kabine var.

Der var ualmindeligt mange hundehår og mug i diverse kroge, under passager sædet var der så mange hundehår at da jeg brugte luft (efter grundig støvsugning), at jeg måtte holde en pause fra bilen.

Dette var ikke en af de biler som kunne laves perfekt, men blot skulle gøres ren så man kunne være i den og ikke føle man trængte til et bad efterfølgende.