Skoda Fabia – Lakrens & Beskyttelse

Det er ikke hver dag jeg laver en opgave hvor jeg tager så mange billedere, og var mildest talt i chok over hvor mange billedere jeg havde taget, hele 364 og flere timers GoPro video.

Denne Skoda Fabia var meget beskidt af vinter perioden, og havde været brugt meget i områder med meget grus og sand. Ejeren ville gerne have den fik den helt stort tur, en rigtig god lakrens, rengøring af kabinen og ikke mindst motor rummet.

Hver gang jeg laver en bil med en lysere farve som denne Perlemors hvide lak, bliver jeg stadig overrasket over hvor godt man kan få dem til at se ud, blot med en god rengøring, og rens af lakken.

Billederne gør den overhovedet ikke retfærdighed, og den skinnede rigtig meget, og for de fleste ville det ligne, den var blevet poleret.

Lakken blev beskyttet med vores 12 måneders lakforsegler, så den er klar til vinter vejret igen.

BMW E46 325i – Motorrum

Det er ikke altid man kigger under kølerhjelmen, men når det ser så rent ud, får man lyst til at vise det frem til alt og alle.
Denne BMW E46 325i, fik den store tur under kølerhjelmen, og ejeren blev rigtig glad for resultatet.

Unimog – Motor Rum

Motorrums Rengøring


Motorrums Rengøring af en Unimog lastbil, som havde en del olie rundt omkring i motor rummet efter en lækage. Efter en længere rengøring blev den rigtig fin igen og man kan vise den frem uden at være bange for at den er beskidt.