Ford Transit – Lakrens & Beskyttelse


Kategori: Indvendig Rengøring, Lakrens & Beskyttelse

Denne Ford Transit havde set bedre for at sige det pænt, chaufføren af denne bil går meget op i interiøret ikke flyder med diverse skidt og ragelse, og har altid kørt med et sædeovertræk.

Eftersom at det er en entreprenør bil, er det uungåeligt at bilen ikke bliver beskidt, og til sidst måtte han erkende at den trængte til en tur hos mig. Under sædeovertrækket, så sædet overraskende nyt ud, og havde minimalt med skidt på sig.

Alle plastik overflader inde i bilen, fik en tur med damprenseren, da der var mange kroge og det er en rigtig god metode til at fjerne en masse skidt med, og lige netop til sådan en opgave her, er en damprenser din bedste ven.

Udvendigt blev den grundigt vasket, hvor den fik et lækkert Snowfoam dækkende lag, det kan godt være det er en varebil som bliver brugt de mest beskidte steder, men kærlighed får den hos mig.

Efter den grundige vask, blev jeg meget overrasket over det lag af flyverust som gav sig til kende, da jeg sprøjtede flyverust fjerner på, jeg har lagt en masse billedere ind i netop dette album, da jeg syntes det var helt vildt.

Efter det blev skyllet af, fik den en tur med tjære fjerner, og clay bar. Nu var lakken atter ren igen, og fortjente derfor selvfølgelig også en god beskyttelse, som bestod i Fusso Soft99 som er en lakforsegler fra Japan, som giver en ekstrem glat overflade, og giver en dejlig vandafvisende effekt.