Toyota Corolla Verso – Lakrens & Beskyttelse


Kategori: Indvendig Rengøring, Lakrens & Beskyttelse

Denne Toyota Corolla Verso havde haft et mindre uheld med en fuld passager, og måtte derfor erkende at da denne passager havde smidt ”suppen”, måtte den have en god tur.

Først og fremmest trak jeg nogle nitril handsker på, da jeg ikke ønsker at udsætte hverken mig selv for disse bakterier, og heller ikke at sprede dem rundt i resten af bilen. Alle måtter taget ud af bilen, og specielt eftersom den på bagsædet havde ”suppe” på sig.

De blev herefter disinficeret med damprens, og All Purpose Cleaner, damprensen dræber bakterier men i dette tilfælde var der stadigvæk skidt tilbage, og der blev APC’en brugt til at løfte og løsne skidtet fra måtterne.

Samme process blev brugt på resten af interiøret, ikke fordi passageren havde ramt disse dele, men af ren og skær sikkerhed, samt at bilens interiør trængte til en tur.

Efter at læderet havde fået en god rens, blev det også beskyttet med Leather Coating fra Gyen, de blev dejligt lækre at se på og røre ved igen.

Bilens lak trængte til en lakrens, der var tjære, flyverust og andet godt snavs som var indgroet i lakken. Bilen blev smurt godt ind i Snowfoam, og renset grundigt i diverse kroge, og fik herefter påført Flyverust & Tjærefjerner, samt en god behandling med en Clay Bar, som tager de sidste elementer som ikke er baseret på de andre produkter.

En Clay Bar kan godt tage både Flyverust og Tjære rester, dog tager dette meget længere tid, og er efter min mening ikke en korrekt måde at fjerne disse på. En Clay Bar er en slags modeller voks, som samler skidt op, den måde at den samler skidt op ved, er at den er lidt ”grov” i det, en Clay Bar efterlader selvfølgelig ikke ridser, men hvis man kiggede i lakken, med en zoom, ville man kunne se en forskel.

Behandlingen blev afsluttet med en god Paste Wax fra Meguiars og nu er bilen atter flot og beskyttet igen!